img
0
Обране

NOVUS чудово звучить завдяки обладнанню ТОА

08 жовтня 2019
Мережа супермаркетів, торгових центрів та магазинів NOVUS святкує 10 років - Romsat.ua

В цьому році компанія святкує 10 років, за які команда NOVUS пройшла великий шлях до ТОП-10 найбільших продуктових мереж України. Приємно констатувати факт, що із самого початку компанія “НОВУС УКРАЇНА" значиться серед наших клієнтів по системах звуку ТОА.

Читайте також: Новопечерська школа впровадила IP-интерком систему TOA N-8000
 Світлана Панькова, бренд-менеджер ТОА компанії ROMSAT  "Стратегія NOVUS - надавати високу якість. Це стосується як продуктового асортименту супермаркетів, так і її викладки, оформлення та озвучення торгових площ, - Світлана Панькова, бренд-менеджер ТОА компанії ROMSAT. - Десять років ми розвиваємося разом із клієнтом, кожен раз підвищуючи рівень своєї компетенції та якість звуку в магазинах.”

Найбільший NOVUS в Україні

21 вересня 2019 року в торгово-розважальному центрі Skymall розпочав свою роботу новий супермаркет NOVUS. Цей магазин став найбільшим за кількістю товарів у всій мереж - 50 000 товарів із загальною площею 12 000 кв.м.

Найбільший NOVUS в Україні - Romsat.ua
Фото: Найбільший NOVUS в Україні - ТРЦ Skymall 

Читайте також: Стейк Хаус – реалізовано проєкт партнера Агент СБ

Високі стандарти NOVUS - японська якість ТОА

Мережа «НОВУС-Україна» – це великий проект, який складається із десятків торговельних майданчиків. Для багатьох із них проект систем фонового та рекламного озвучення впровадила компанія "РКІ-Консалтинг". Фахівцями інтегратора були запропоновані та реалізовані рішення на базі відомого японського бренду ТОА.

NOVUS чудово звучить завдяки обладнанню ТОА - Romsat.ua
Фото: Обладнання ТОА в найбільшому NOVUS в Україні - ТРЦ Skymall

RCI-Consulting – авторизований інтегратор по ТОА в Україні

RCI-Consulting – компанія, яка спеціалізується на інфраструктурних, комунікаційних і рішеннях систем безпеки, котрі забезпечують хорошу продуктивність, надійність, віддачу від вкладених інвестицій, а також знижують експлуатаційні витрати підприємств і організацій, що дозволяє їм впевнено і комфортно працювати і бути конкурентними на ринку.

 Олег Колбаско, Керівник відділу аудіо та відео систем РКІ-Консалтинг - Romsat.ua  "Мікрофони PM-660 та PM-222, мікшуючі підсилювачі звуку серій А-1700, А-1800, А-2000, мікрофонні підсилювачі RU-2001, акустичні системи F-1000WT, BS-1030W, BS-634, - коментує Олег Колбаско, кер.від. аудіо та відео систем РКІ-Консалтинг. -  Вибір комплекту обладнання залежить від конкретного проекту торгівельного об’єкта, а саме площі, плану розміщення торговельного обладнання, архітектури зали та багатьох інших чинників, враховуючи функціональні особливості”


ROMSAT - авторизований дистриб’ютор ТОА в Україні.