img
0
Обране

РОМСАТ став дистриб'ютором ЗЗКМ

29 липня 2021
33KM_623x390_ukr.jpg

Запорізький завод кольорових металів

Компанія РОМСАТ підписала дистриб'юторську угоду з українським виробником мідного і алюмінієвого кабелю (силовий, броньований, екранований, вогнестійкий, установочні проводи й шнури напругою до 1 кВ). ЗЗКМ є лідером ринку кабельно-провідникової продукції в Україні та компанією-експортером, що стрімко розвивається, під торговою маркою Electro cable group.

Ключові переваги виробника:

  • власна лабораторія
  • надсучасне обладнання
  • повний цикл виробництва
  • український кабель світової якості
  • ізоляційні та оболонкові матеріали провідних виробників

Олександр Селюк, начальник відділу з продажів телекомунікаційного кабелю Запорізького заводу кольорових металів: «Ми обираємо для співпраці на ринку України тільки великих, сильних і прогресивних гравців. Саме такою компанією є РОМСАТ. Мені дуже приємно що наше бачення розвитку кабельної продукції на ринку України поділяють колеги з РОМСАТ. Ми з нашим новим дистриб'ютором прийняли спільне рішення докласти максимум зусиль, щоб задовольнити потреби партнерів та відкрити для них можливості реєструвати проєкти та отримувати захист. Ми націлені змінити формат звичної роботи по ланцюгу виробник-дистриб'ютор-партнер. Новий формат роботи забезпечить партнерів якісним кабелем європейського рівня, а дистриб'ютора - можливістю додати собі в портфель нового постачальника і розширити свої бізнес-можливості. Для ЗЗКМ, як заводу-виробника — це відмінна можливість реалізувати наш новий підхід в роботі та показати своїм прикладом як потрібно будувати та вести свою діяльність у нових для України реаліях». 

Anatoliy-Yakovenko.png

На українському ринку з'явився потужний виробник LAN-кабелю – ЗЗКМ нещодавно запустили нову, сучасну виробничу лінію. Це суттєво скоротить логістичне плече та дозволить впливати на якість продукції, – комментує підписання контракту Анатолій Яковенко, кер. напряму інфраструктурних рішень компанії РОМСАТ. – Наш спільний досвід із ЗЗКМ, а це 56 років на двох, дозволить сконцентрувати зусилля задля розвитку телеком-індустрії в цілому.

Клієнти можуть бути впевнені в якості кабельно-провідникової продукції, адже вона підтверджена незалежними зарубіжними та національними сертифікованими органами. Якість кабельно-провідникової продукції ЗЗКМ підтверджена у незалежних європейських лабораторіях. Кабель ЗЗКМ має декларації відповідності RoHS; CPR; CE; VDE; Reach.

ЗЗКМ – це сучасний холдинг, який складається з групи компаній, з потужною виробничою базою та репутацією надійного бізнес-партнера!

РОМСАТ – офіційний дистриб'ютор продукції ЗЗКМ в Україні

Всього товарів: 7