img
0
Обране

Новинка! Комплект wAP LTE від MikroTik

29 березня 2024
Новинка! Комплект wAP LTE від MikroTik

Новинка! Комплект wAP LTE від MikroTik

Компанія MikroTik представила оновлення класичного водонепроникного набору WAP LTE.  Це нове покоління з лінійки продуктів, оснащене сучасним LTE-модемом, суттєво зниженою ціною та підвищеною продуктивністю. 

Комплект WAP LTE - це компактна та стійка до погодних умов бездротова точка доступу, призначена для встановлення поза домом, у саду або в будь-якому складному середовищі, де необхідне потужне бездротове з'єднання за доступну ціну. Він оснащений портом Ethernet з пасивним входом PoE, а також має інші опції живлення, такі як стандартне гніздо постійного струму та автомобільна вилка.

Нова версія містить модернізований LTE-модем, який забезпечує покращене підключення, доданий популярний діапазон B28 і має значно знижену ціну.

Крім того, комплект WAP LTE стійкий до погодних умов і може бути легко прикріплений до будь-якої зовнішньої стіни з внутрішньої сторони корпусу.

Новинка! Комплект wAP LTE від MikroTik

Додатково, нижня частина може бути закріплена спеціальним антивандальним гвинтом, який може бути відкритий лише власником. У задній частині корпусу є отвір, що дозволяє прокладати кабель Ethernet безпосередньо за пристроєм через стіну, що робить WAP менш помітним та ідеально вписується в будь-яке середовище.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор MikroTik в Україні