img
0
Обране

Новинка! Комутатор MikroTik CRS326-4C+20G+2Q+RM

26 лютого 2024
Новинка! Комутатор MikroTik CRS326-4C+20G+2Q+RM

Новий комутатор з високою щільністю портів та вражаючим функціоналом

MikroTik, лідер у галузі мережевих технологій, представив новий комутатор CRS326-4C+20G+2Q+RM, який є ідеальним вибором для корпоративних середовищ, офісів та студій, які потребують ефективності та надійності мережі.

Однією з ключових особливостей цього пристрою є його неймовірна щільність портів 2,5 Гігабіт, що відповідає сучасним вимогам швидкості, та додаткові надшвидкі оптоволоконні інтерфейси.

Зокрема, пристрій оснащений 20 портами 2,5 Gigabit Ethernet, 4 портами COMBO, які можна використовувати або як 4 додаткові порти 2,5 Gigabit Ethernet, або як інтерфейси 10G SFP+, а на додаток до всього – є два порти 40 Gigabit QSFP+ для надшвидкого оптоволоконного підключення.



В основі комутатора CRS326 лежить потужний чіп Marvell Prestera з виділеним центральним процесором. Також ви можете легко налаштовувати та оптимізувати мережу за допомогою таких опцій, як VLANи, Jumbo frames, link aggregation та ACL rules. Здатність до маршрутизації рівня 3 робить його універсальним інструментом для вирішення різних завдань.

Крім того, комутатор обладнаний подвійними резервними блоками живлення та додатковим портом керування Ethernet 100 Мбіт/с, що забезпечує надійність та гнучкість у довгостроковій перспективі.

CRS326-4C+20G+2Q+RM - це не просто комутатор, а геймчейнджер корпоративного рівня, доступний за ціною смартфона. Впевнено керуйте вашою мережею, вибираючи надійне та ефективне рішення від MikroTik.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор MikroTik в Україні