img
0
Обране

Новинка! Маршрутизатор MikroTik L009UiGS-2HaxD-IN

29 травня 2023
news_25_05_29_mikrotik.png

Сучасний 8-ми портовий 2,4 AX гігабітний маршрутизатор

Маршрутизатор L009UiGS-2HaxD-IN один з нових продуктів, розроблених компанією MikroTik, яка спеціалізується на мережевих рішеннях. Новинка поєднує в собі високу продуктивність, потужність та розширений спектр можливостей.

Популярна лінійка пристроїв RB2011 протягом багатьох років є популярним та перевіреним засобом для організації гнучкого та надійного зв'язку. Нова модель зберегла всі переваги попередника, отримавши додаткові опції та залишивши стильну червону кольорову гаму та вигідну вартість.

L009 оснащений потужним двоядерним процесором ARM. Він пропонує суттєві покращення маршрутизації та фільтрації, складних правил брандмауера, апаратного шифрування IPsec і різноманітних розширених функцій RouterOS. Архітектура процесора ARM забезпечує значні переваги в порівнянні з іншими пристроями на основі MIPS і використання всіх найновіших функцій ядра Linux. Поєднання сучасного процесора ARM і повнорозмірного USB-порту ідеально підходить для виконання нестандартних контейнерних проєктів. Ви можете, наприклад, запустити рекламний блок Pi-hole на цьому маршрутизаторі. Або ви можете використовувати USB, щоб додати LTE-модем за  вибором.


Усі порти тепер є портами Gigabit Ethernet. На першому порту є вхід PoE. Його можна використовувати замість гнізда постійного струму для живлення пристрою. На останньому порту є PoE-Out для живлення інших пристроїв. Ще одним корисним доповненням є SFP, який підтримує підключення як Gigabit, так і 2,5 Gigabit.

news_25_05_29_mikrotik1.png

Подвійне бездротове з’єднання на частоті 2,4 ГГц також стало набагато потужнішим. Покоління 6 або стандартний бездротовий зв’язок ax пропонує до 90% вищу швидкість у діапазоні 2,4 ГГц. Він може працювати з більшою кількістю клієнтів із кращою чутливістю.

Маршрутизатор MikroTik L009UiGS-2HaxD-IN - може бути корисним для малих і середніх офісів, домашніх мереж або професійних систем, які потребують надійного і гнучкого мережевого рішення. Це ідеальне оновлення, яке допоможе заощадити час, гроші та місце в серверній кімнаті, як ніколи раніше.

ROMSAT - офіційний дистриб'ютор MikroTik в Україні