img
0
Обране

Новинка! MikroTik wAP ac LTE kit

31 травня 2024
news_mikrotik_28_04_24.png

Комплект wAP ac LTE

Модернізація класичного дводіапазонного WAP LTE комплекту з Gigabit Ethernet: тепер з новим модемом LTE.

Комплект wAP ac LTE представляє собою компактну дводіапазонну захищену від погодних умов бездротову точку доступу для зовнішнього встановлення – у саду, на під’їзді чи в будь-якому іншому зовнішньому середовищі, де потрібне потужне бездротове з’єднання. Два гігабітних порти дозволяють використовувати високошвидкісний вбудований LTE модем як резервне підключення до мобільного Інтернету при наявності дротового інтернет-провайдера.

В новій версії використовується новий модем LTE, який забезпечує покращене з'єднання та доданий популярний діапазон B28. Покращений корпус не тільки має естетичний вигляд, але й підвищену функціональність, зокрема захист від вандалізму.

Комплект wAP ac LTE, стійкий до погодних умов, може бути прикріплений до будь-якої зовнішньої стіни зі внутрішньої сторони корпусу для додаткової безпеки та непомітності кріплень. Нижня частина корпусу може бути закріплена спеціальним антивандальним гвинтом, який може відкрити лише власник. У задній частині корпусу передбачений отвір для прокладання Ethernet-кабелю безпосередньо за пристроєм і через стіну, що робить WAP менш помітним і гармонійно вписується в будь-яке середовище.

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор MikroTik в Україні