img
0
Обране

Новий продукт: RB912R-2nD-LTm&EC200A-E

30 серпня 2024
Новий продукт: RB912R-2nD-LTm&EC200A-E

Новий продукт: RB912R-2nD-LTm&EC200A-E

Компанія MikroTik представила новинку – компактну та економічно вигідну всепогодну точку доступу з вбудованим LTE-модемом та GPS.

LtAP Mini LTE kit – це надійна бездротова точка доступу, розроблена для забезпечення зв'язку навіть у найвіддаленіших місцях. Незалежно від того, де ви знаходитесь – у місті чи на природі, цей пристрій гарантує стабільне підключення до мережі та можливість отримання даних про місцезнаходження. Завдяки міцному корпусу, комплекту для настінного кріплення, двом слотам для SIM-карт для вибору між операторами, а також вбудованому GPS, LtAP Mini ідеально підходить для відстеження транспортних засобів, таких як автомобілі, автобуси чи поїзди.
Пристрій оснащено Ethernet-портом для підключення дротових пристроїв і бездротовим радіомодулем на частоті 2,4 ГГц. Наявний порт RS232 забезпечує консольний доступ для налаштувань.

Гнучкі варіанти живлення: пристрій підтримує живлення через класичний роз'єм постійного струму, пасивний вхід PoE та microUSB. 

Нова LTE-карта пропонує підтримку найпопулярніших діапазонів LTE, включаючи B28. Вона підключається до двох внутрішніх антен через роз'єми u.FL, що дозволяє підключити зовнішню антену LTE для покращення покриття.
Для зручності користувачів у документації RouterOS наведено приклад програми відстеження, яка дозволяє відслідковувати місцезнаходження транспортних засобів у режимі реального часу. Для цього необхідно підключити зовнішню GPS-антену, рекомендовану антену ACGPSA з рівнем водонепроникності IP67 (продається окремо).

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор MikroTik в Україні