img
0
Обране

Новий маршрутизатор Chateau 5G R16

12 січня 2024
Новий маршрутизатор Chateau 5G R16

Надшвидкий мобільний інтернет для кожного дому чи офісу

Компанія MikroTik представила Chateau 5G R16 — це оновлення бестселера 5G Chateau для дому та офісу в 2023 році, розроблене, щоб зробити 5G доступнішим, ніж будь-коли.

Цей модем пропонує широкий функціонал, включаючи стандарт NR CA та 3GPP Release із додатковою підтримкою комбінації ENDC. Його унікальна здатність використовувати одночасно діапазони 5G і 4G робить його надзвичайно потужним і підходить для регіонів з великою кількістю користувачів LTE. Ще один плюс - підтримка 4x4 MIMO для нижчого діапазону частот, включаючи діапазони 8, 20 і 28, що забезпечує кращий зв'язок у сільській місцевості. У цьому пристрої 5 портів Gigabit Ethernet, достатньо для підключення більшості побутових пристроїв: ПК, телевізорів, ігрових консолей тощо.

Це не лише маршрутизатор: він дозволяє блокування реклами, створення приватного DNS, має простий веб-хостинг, мережеве сховище, IOT і багато іншого. На пристрої встановлена остання версія універсальної RouterOS, потужний чотирьохядерний процесор ARM і USB-порт для додаткового сховища.

Chateau 5G R16 - це не просто маршрутизатор. Це інструмент, що відкриває двері до безлічі можливостей для будь-якого оператора. Більше ніж швидкість - це необхідність, яка стала доступною. 

РОМСАТ - офіційний дистриб'ютор MikroTik в Україні