img
0
Обране

TOA Corporation надіслала в Україну гуманітарну допомогу

28 квітня 2022
TOA Corporation надіслала в Україну гуманітарну допомогу - Romsat.ua

Японська корпорація ТОА виділила кошти для надання гуманітарної допомоги українцям, які постраждали від військової агресії росії. Гроші направили до МКЧХ Японії для подальшої передачі в Україну. Планується придбання предметів першої потреби та організації тимчасових притулків.

“Ми глибоко засмучені та стурбовані ситуацією в Україні. Щиро сподіваємося, що українці якнайшвидше повернуться до свого повсякденного мирного життя і будуть у безпеці”, - наголосив Казухіро Такеучі (Kazuhiro Takeuchi) президент ТОА Corporation.

Посилання на прес-реліз ТОА: https://www.toa.co.jp/news/2022/220413.htm

“ТОА – наш багаторічний партнер України. Разом ми реалізували десятки цікавих проєктів, у тому числі інтеграцію систем оповіщення ТОА, які сьогодні інформують тисячі людей по всій країні про небезпеку, що наближається. Дякуємо нашим партнерам за допомогу, ми її дуже цінуємо, – прокоментував гуманітарну допомогу Антон Єжов, кер.напрямки систем звуку РОМСАТ.

TOA Corporation – один зі світових лідерів у виробництві обладнання для систем голосового оповіщення: гучномовців, підсилювачів, конференц-систем, обладнання для синхронного перекладу, мегафонів та мікрофонів.

ROMSAT – офіційний дистриб'ютор ТОА України, повний асортимент: https://romsat.ua/partners/toa/